Wat als je een bouwlift zoekt met hoge snelheid, laadcapaciteit en gebruiksgemak: De MBA2000 doet het allemaal! 

Klant : Cordeel

Werf : OXY Brussel

Capaciteit : 2000kg, 22 pers., 145cm x 320cm, 54 m/min

In het centrum van de stad Brussel is er zeer weinig plaats om te laden en te lossen. Daarin bevindt zich de werf OXY, een gigantische project dat enorm veel beweging, arbeiders, transport en coördinatie vraagt.
De klant wilde daarom een aantal liften die perfect aansloot bij het aan- en afrijden van de vrachtwagens, die terzelfdertijd makkelijk kan worden geladen en aan hoge snelheid materiaal en mensen naar boven kan brengen. Dan kom je al snel uit bij de  MBA2000. Snelheid is een grote troef op deze werf. Er naast staat er een tweede open bouwlift type MBC2000S. Beide liften staan zodanig gepositioneerd, dat de inname van het openbaar domein zo beperkt mogelijk is.
Afbeelding met gebouw, hemel, buitenshuis, grond
Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met buitenshuis, gebouw, hemel, steigerwerk
Automatisch gegenereerde beschrijving

De MBA2000 zorgt voor een laadvermogen van 2000kg en kan  tot 22 personen met een snelheid van  54 m/min naar boven brengen. 

Op dit project is de laad en los ruimte zeer beperkt. Dus alle materiaal moeten bij het lossen snel in het gebouw kunnen worden gebracht. Dankzij de grote zijdeur van deze lift, die over de gehele breedte open gaat, heeft de klant toch een lift die dankzij de gesloten kooi aan hoge snelheid kan rijden en terzelfdertijd makkelijk kan worden geladen.

Deze lift is ook uitgerust met uitgebreide software en een gedetailleerde software. Zo kan de lift volledig van op afstand worden uitgelezen en ingesteld in geval er ondersteuning nodig is. Bij het laden krijgen de gebruikers ook een gedetailleerd zicht op het gewicht van de lading en de verdeling er van. Optioneel is het ook mogelijk om de lift aan te sturen via een badgesysteem, zodat er perfect kan worden bijgehouden welke onderaannemer wanneer de lift heeft gebruikt.

Kortom, de MBA2000 is een lift voor het stevige werk.

Afbeelding met buitenshuis, hemel, boom, Commercieel gebouw
Automatisch gegenereerde beschrijving

Heeft u een vraag over bouwliften & hefsteigers? Of wenst u een offerte? Stel uw vraag. We antwoorden zo snel mogelijk