Verticaal transport bij Orion Dynamic: service van A tot Z

 

Orion Dynamic is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van bouwliften en hefsteigers. Elke klant die van onze diensten gebruikmaakt, kan rekenen op een totaalservice. Hoe gaat die in z’n werk?

1. De juiste keuze voor verticaal transport

 

Onze experts maken eerst een grondige analyse van uw noden en de mogelijkheden op de werf. Zo beslissen we samen welke machine en welke opstelling de beste oplossing is. Er is keuze uit maar liefst 250 machines met verschillende afmetingen, dus voor elke situatie kunnen we de juiste toepassing voorzien.

Is er toch iets bijzonders nodig? Dan kunnen we de machine in ons eigen atelier volledig aan uw wensen laten voldoen.

2. Opvolging van verticaal transport op de werf

 

Bij het design van onze liften is specifiek aandacht besteed om slijtage en onderhoud te beperken. Hierdoor is de downtime van onze machines zeer beperkt. Bovendien zijn al onze liften uitgerust met een diagnosesysteem: zo kunnen we op afstand ondersteuning bieden bij foutmeldingen.

3. Service en onderhoud

 

Moet er toch een onderhoud of reparatie gebeuren? Per dag zijn er minstens 10 van onze monteurs onderweg in heel België en Luxemburg. Ze zijn gespecialiseerd in bouwliften van Maber, en hebben de juiste wisselstukken mee. Daarom kunnen de meeste reparaties de dag zelf nog worden uitgevoerd.

4. Volledig beheer

 

Naast verhuur en verkoop zorgt Orion Dynamic ook voor het beheer van machines voor klanten die over een hele vloot beschikken. Denk daarbij aan: 

 

  • Opslag van materiaal en wisselstukken;
  • Onderhoud van de machines;
  • Opvolging van jaarlijkse en periodieke keuringen;
  • Montage en demontage;
  • Stabiliteitsstudies.
Kunnen we u ergens mee helpen?

 

Heeft u een vraag over de verkoop, het verhuur of het beheer van bouwliften of hefsteigers? Wilt u meer informatie over de service van Orion Dynamic? Laat ons iets weten, dan krijgt u snel een antwoord terug.