Werf in de Spotlight: Indrukwekkende verplaatsing van de MBC2000S bij Maes Van Roey

Type machine:

Bij Maes Van Roey in Gent hebben we onlangs laten zien hoe snel en efficiënt onze bouwliften ingezet kunnen worden. Op een van hun werven werd onze bouwlift MBC2000S in minder dan 4 uur tijd verplaatst met behulp van hun torenkraan.

De MBC2000S, met een capaciteit van 2000kg op 1 mast is een van onze meest robuuste en betrouwbare modellen. Twee dergelijke liften werden ingezet op dit project.
Het project telt 6 gebouwen van 15m hoog. Voor de klant was het vooral belangrijk dat de liften vlot kunnen verplaatst worden van het een gebouw naar het andere gebouw. Dat moet je onze monteurs geen twee keer vragen.

Dankzij duidelijke afspraken op werf en het gebruik van de torenkraan van de klant konden onze monteurs de lift in recordtijd op de juiste positie plaatsen zonder de voortgang van de werf te verstoren. De lift werd hierbij in zijn geheel met de mast in één stuk verplaatst.

Deze operatie benadrukt het belang van goede planning en samenwerking bij grootschalige projecten. Het team van Maes Van Roey was zeer tevreden met de snelheid en efficiëntie van de operatie.