Orion Dynamic behaalt VCA* Certificering: Een Stap voorwaarts in Veiligheid en Kwaliteit

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Orion Dynamic met trots het VCA* certificaat heeft behaald. Deze certificering onderstreept onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit en professionaliteit in al onze activiteiten, inclusief het monteren van bouwliften. Iedereen bij ons had al een VCA certificaat, dus het VCA* certificaat voor Orion Dynamic zelf was het logische gevolg.

Klik hier om het certificaat te bekijken. 🖱️

De Veiligheids Checklist Aannemers (VCA) - Safex Certificatie B.V.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het VCA-certificeringssysteem is een erkende standaard in de industrie en wordt wereldwijd erkend. Het behalen van het VCA* certificaat betekent dat Orion Dynamic voldoet aan de strikte normen voor veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Bouwliften en hefsteigers met tandheugelsysteem behoren reeds tot de veiligste oplossingen voor verticaal transport op bouwprojecten. Maar ook tijdens de voorbereiding en montage dragen we veiligheid hoog in het vaandel.

Wat betekent dit voor u als klant? Dit betekent dat wanneer u met ons samenwerkt, u de zekerheid heeft dat onze processen en procedures voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit, of het nu gaat om projecten in de bouwsector, petrochemie of industrie. 

Voor meer informatie over ons VCA* certificaat en hoe we u van dienst kunnen zijn, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen of onze website te bezoeken op www.oriondynamic.be.

Heeft u een vraag over bouwliften & hefsteigers? Of wenst u een offerte? Stel uw vraag. We antwoorden zo snel mogelijk