Optimale stroomvoorziening voor bouwlift bij gevelrenovaties en dakwerken

Bij gevelrenovaties wordt veel gewerkt met een stelling. Heb je al eens gedacht om de productiviteit te verhogen door een bouwlift te plaatsen aan de stelling? Heel wat van onze klanten doen dit. Zo kunnen werknemers en materiaal vlot tot op de gewenste verdieping van de stelling komen. 

Een bouwlift met stelling is erg handig bij volledige gevel- of balkonrenovaties, omdat het op die manier mogelijk is om op verschillende verdiepingen tegelijk te werken. De afwerking van een volledige gevel vergt namelijk veel handelingen die elk hun eigen doorlooptijd hebben en er zijn verschillende mensen tegelijk aan het werk. Dankzij een stelling met bouwlift werkt u dus zo efficiënt mogelijk. 

Twee types liften komen hiervoor het meest in aanmerking, de MBC500 en MBC1000.

Beide liften kunnen gebruikt worden voor het vervoer van zowel goederen als personen. Deze liften kunnen verankerd worden aan stelling of  gevel.
Vooral de Maber MBC500 is zeer geliefd voor gevelrenovaties aan onze kust. Het is een algemeen weten, dat er aan de kust op vele plaatsen enkel 1-fase stroom beschikbaar is.  Met 220V/32A heeft de lift nog steeds een indrukwekkend draagvermogen van 500kg/3 personen.

De MBC1000 heeft een capaciteit van 1000kg en binnen afmeting van 140cm x 175cm. De MBC500 heeft een capaciteit van 500kg en een binnen afmeting van 136cm x 160cm. De MBC1000 werkt op  driefasig 400V. Indien je toch wil opteren voor een MBC1000, maar er is slechts 220V beschikbaar, kunnen we steeds een transformator voorzien die 220 Volt omvormt naar 400 Volt. Voor beide liften heb je 32 Ampère nodig.

Heeft u een vraag over bouwliften & hefsteigers? Of wenst u een offerte? Stel uw vraag. We antwoorden zo snel mogelijk