Home » Hefsteigers » Verkoop hefsteigers

Als uw bedrijf regelmatig gebruik maakt van hefsteigers, dan kan u kosten besparen door er één aan te kopen, in plaats van steeds te moeten huren.

 

Hefsteigers zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld gevelbeplating, metselwerken, of schilderwerken.

 

Voor de aankoop van een hefsteiger bent u bij Orion Dynamic aan het juiste adres. Met de twee soorten hefsteigers die wij aanbieden, de MBP01 en de MBP02, is uw werf alvast voorzien van kwaliteitsvol materiaal.

 

Wij werken uitsluitend met hefsteigers van Maber. Deze hefsteigers staan bekend om hun lange levensduur en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Design, fabricage en assemblage gebeurt geheel in Europa.

 

Als exclusief verdeler in België en Luxemburg hebben wij een goede relatie met de producent waardoor we steeds beschikken over de nodige wisselstukken. Enig probleem met het vinden van een juist wisselstuk? Dan kan u bij ons terecht.

 

Onze dienst na verkoop gaat zeer ver. Zo kunt u kiezen of u zelf uw aangekochte machines plaatst en onderhoudt of dat wij dat doen voor u. Wij geven om onze klanten, en onze diensten houden niet op bij de aankoop van een hefsteiger.

 

Om de drie maanden wordt de hefsteiger nog eens gecontroleerd door een onafhankelijk keuringsmechanisme. Zo wordt de veiligheid van uw werknemers gegarandeerd.

 

Geïnteresseerd in de aankoop van een hefsteiger? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van de uitgelezen hefsteiger voor uw bedrijf.

 

Heeft u tijdelijk een hefsteiger nodig voor een werf en wenst u deze te huren? Ook dan bent u aan het juiste adres, wij beschikken over het grootste verhuurpark in België.

U wilt meer informatie of wenst een hefsteiger te kopen?

Neem contact met ons op!