Home » Hefsteigers » Verhuur hefsteigers OUD

Wanneer u veel gevelwerken uitvoert, heeft u wellicht niet altijd voor elke klus direct een hefsteiger tot uw beschikking. Het is niet altijd haalbaar om voor elke werf een hefsteiger op ‘voorraad’ te hebben.

 

Hier biedt de verhuurservice van Orion Dynamic een oplossing. Ons verhuurpark bevat het grootste aantal hefsteigers van de Belgische markt, zodat we u zeker verder kunnen helpen.

 

Omdat we enkel werken met het merk Maber kunnen we snel schakelen en kennen onze technici en monteurs deze hefsteigers door en door. Ze zullen u dan ook bijstaan bij eventuele problemen tijdens de huurperiode.

 

Wanneer u een hefsteiger wenst te huren, bespreken we samen met u de noden. We helpen u graag verder met de keuze voor onze MBP01 of MBP02 hefsteiger.

 

Vervolgens doen we de opmetingen ter plaatse, transporteren de hefsteiger tot de eindbestemming, monteren en demonteren de hefsteiger. Onze technici en monteurs nemen dit voor hun rekening. Met hun jarenlange ervaring zorgen ze voor een uiterst vlot verloop van het proces.

 

Ook tijdens de huur van uw hefsteiger levert Orion Dynamic de nodige diensten. Over het onderhoud en de tussentijdse keuringen tijdens uw gebruik hoeft u zich geen zorgen te maken.

 

Heeft u een werf waarvoor u een hefsteiger nodig hebt? Wenst u deze te huren? Neem dan zeker contact met ons op. Wij kunnen snel schakelen en zorgen ervoor dat de hefsteiger op tijd op uw werf gemonteerd is.

U wilt meer informatie of wenst een hefsteiger te huren?

Neem contact met ons op!