Home » Bouwliften » Verkoop bouwliften

Bent u op zoek naar de aanschaf van professionele bouwliften voor bijvoorbeeld afbraakwerken, renovatie werkzaamheden, pleisterwerken of andere toepassingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij verkopen bouwliften voor allerhande toepassingen. We werken uitsluitend met de machines van Maber. Deze staan bekend om hun lange levensduur en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn de bouwliften zeer gebruiksvriendelijk waardoor u enkel een korte uitleg nodig hebt om deze te kunnen bedienen.

 

Omdat wij exclusieve verdeler in België en Luxemburg zijn van dit merk, hebben we een zeer goede relatie met de producent. Daardoor beschikken wij bijvoorbeeld ook steeds over de nodige wisselstukken van Maber-bouwliften. Enig probleem met het vinden van een juist wisselstuk, ook dan kan u dus bij ons terecht.

 

Wij onderscheiden 4 types bouwliften waaruit u kan kiezen: een goederenlift, een personenbouwlift, een personen- en goederenbouwlift, en tijdelijke publieke liften. De verscheidene bouwliften die we aanbieden binnen elk type kunnen voor uw probleem een oplossing bieden.

 

Al onze bouwliften voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften: uw veiligheid is namelijk onze prioriteit.

Ook leveren wij een uitstekende dienst na verkoop. Zo kiest u zelf of u zelf uw aangekochte machines plaatst en onderhoudt of dat wij dat doen.

 

Geïnteresseerd in de aankoop van een bouwlift? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het uitkiezen van de uitgelezen bouwlift voor uw bedrijf.

U wilt meer informatie of wenst een bouwlift te kopen?

Neem contact met ons op!