Home » Bouwliften » Verhuur bouwliften OUD

Wanneer op grote hoogte wordt gewerkt, is professioneel materiaal noodzakelijk. Op die manier kan er zowel veilig als kwalitatief resultaat geleverd worden.

 

Elke opdracht heeft zijn eigen kenmerken en dus ook andere noden. Dit maakt het niet altijd haalbaar om voor elke klus de meest gepaste bouwlift aan te kopen.

 

Hier biedt de verhuurservice van Orion Dynamic een oplossing. Wij verhuren verschillende types bouwliften die passen bij het uit te voeren werk: goederenliften, personenbouwliften, personen- en goederenbouwliften, en tijdelijke publieke liften.

 

Wij verhuren enkel de kwaliteitsvolle bouwliften van het merk Maber en werken hiervoor nauw samen met de producent. Onze technici en monteurs kennen deze bouwliften dan ook door en door, waardoor we u een uitstekende service kunnen bieden.

 

Ons verhuurpark bevat het grootste aantal bouwliften van de Belgische markt. En jaarlijks investeren we in nieuwe machines. Zo heeft u altijd een up-to-date bouwlift tot uw beschikking.

 

Wanneer u een bouwlift bij ons huurt, bespreken we eerst samen met u de noden, zodat we u met de juiste bouwlift verder kunnen helpen. Daarna doen wij de opmetingen ter plaatse, en monteren en demonteren we de machine. Bovendien staan we in voor het transport, het onderhoud en de tussentijdse keuringen.

 

Wenst u niet enkel een bouwlift te huren, maar ook één (of meerdere) bouwlift(en) te kopen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons, dan bekijken we samen de beste oplossingen voor uw bedrijf.

U wilt meer informatie of wenst een bouwlift te huren?

Neem contact met ons op!