Zo past een bouwlift perfect in een liftschacht

Bij Orion Dynamic begrijpen we dat iedere opstelling uniek is. Met onze jarenlange ervaring en technische kennis passen we onze bouwliften aan aan de unieke specificaties van elke situatie. Of het nu gaat om het aanpassen van de in- en uitlaadkleppen van de bouwlift of het zorgen voor een perfecte pasvorm, ons team staat voor u klaar. We streven ernaar om elke werfleider te voorzien van een oplossing die niet alleen efficiënt is, maar ook voldoet aan hun specifieke behoeften.

Voor het optimaliseren van het verticaal transport bij de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Doornik werd ons gevraagd om een lift in een schacht te plaatsen van 500cm op 300cm. De klant had een capaciteit van 2000kg nodig en een minimum binnen afmeting van 320cm x 140cm voor het makkelijk laden van gipspanelen en ander materiaal. Het laden moest kunnen gebeuren van op de lange zijde van de lift.

Om dit mogelijk te maken, werd er een uitlaadklep met opening van 214cm op de zijkant van de lift geplaatst. Om knelgevaar te vermijden werd ook een extra afscherming voorzien.

Bij Orion Dynamic staat persoonlijke service centraal, omdat we geloven dat elk project uniek is en een persoonlijke aanpak verdient.